Thursday, November 26, 2015

tamat kisah semester 6 :)

yaa . it's already sem break . tamat kisah semester 6 ! wehuuu . tapi aku tahu yang sem 7 akan lagi teruk . totally different compared to sem 6 . why ? sebab akan mula busy dengan proposal + supervisor (belum tahu siapa) + practicum for 3 months + almost 10 observations . urghh boleh jadi robot kalau camni gayanya . but, it's okay . cuti ni kita enjoy puas puas as if sleep at 3 am + download kdrama everyday + gaduh gaduh with dora gemuk (aliesya) and etc. macam tu ? hahaha . as long as i'm happy so who cares right ? :)



before cuti . kemain excited nak mula active dengan planner . bila dah dapat ? sampai skarang belom mula . hahaha . actually i'm a little bit disappointed with the quality . tak dinafikan design tip top and suits my preferences . tapi dari segi inserts dia and the monthly partitions agak mengecewakan . it's okay . just pakai untuk memudahkan kerja sem 7 nanti okeii ? kumpul duit . sem 8 kita pi tikam kikki k ke . kate spade ke . erin condren ke . filofax ke . carpe diem ke ? hahaha . amboii ! bab berangan no 1 ! tapi buat masa skang . moh lerr kita guna local planner aje dulu . bersyukur dengan kemampuan . gitchewwww ! :)





noktah .




No comments: