Sunday, November 8, 2015

some memories are best forgotten .

hai !

nak dijadikan cerita . log in blogspot . cadangnya nak baca blog shila shower je . terlajak berblog walking . sedar2 dah syiok duk click 'stop following this blog' button . haha . mana mana yang dah 2 or 3 tahun tak active tu kite remove je lah ye noks ! tapi rindu . rindu mereka mereka yang aktif tulis blog dulu . tak sangka jumpa lagi . blog sipaa bubu syaza (paling rindu) roy abe irfan puriee n etc . ramai lagi tak terlist . haha . tapi sayang~ dorang dah tak aktif . yang still aktif bole tahan ea korang ? haha . nisa aziz nanie n few others . aku ? ikot mood ler .

so, basically skarang ni tengah study week . risau ! sebab gaya macam dah sem break ! dengan pegi pantai tak habis habis ! layan she was pretty sampai episod second last dah . bergaduh 24/7 dengan si demuk yang comei + annoying tu ! hahaha . aliesya lerrr . haha takot seminggu sebelom exam ni otak terkejut . tup2 study hard gila . mana mao x terkejut . nasib baik 2 paper je . fuhhh ! so, doakan ye untuk 17hb n 19hb ni :) 20hb kita meredeka ! yippppe .



oh lupa . skarang bena dah kawen . walaupun abang2 sume dah kawen . tak sama . bila bena kawen rasa lain . maybe sebab kami bertiga rapat sangat . kan ? sobs ! hihi . tak ada lagi kluar bertiga malam malam . lepak dalam bilik bena . bergosip setiap masa dalam group sisters . tapi no hal lah :) baru kawen . ntah2 bila aku kawen nanti lagi teruk ! hahahaha . nanti yan dah kawen . tinggal aku sorang . lagi lonely oii ! nak kawen sama tarikh laa dengan yan . hahaha . ape ape pon . syukur alhamdulillah . bena dah jumpa lelaki yang boleh jaga dia sampai bila bila . abampik ! mohon jaga kakak i elok2 ye ! walaupun dia malas BANYAK dan kadang kadang SINGA . sila lah layan dengan baik :) hihihi .

tak sabao nak sem break ! nak aktif dengan planner . hihi . actually dah dididik guna planner sejak form 3 lagi . and aku suka buka nota dari kecik . and stationaries . tak kisah laa balik dari mana2 supermarket . wajib ada terselit buku nota kecik . haha . nanti cuti bole mula aktif ! dah tempah dari online shop @owndesignbook dekat instagram . ikotkan hati nak beli Kikki K . tapi kita support local dulu lah . RM75 je . berbaloi~ tak saba nak mula . hihi . skarang ni memang stiap hari tak pernah miss tengok page 'Planner Addict Malaysia' dekat fb . kalau insta . wajib search #planneraddictmalaysia & #myplannerbabes sebelom tido . and latest #listersgottalist . macam berminat . tapi pikir fokus satu2 lah dulu . nak buat banyak menda takot tak tercapai . so, ayuh . kita active balik dengan planner ! hihi .




bai :)

No comments: